Vil du jobbe som møtebooker i Spania?

Om det å drive næring i SPania. Debatt og utvekslik av erfaringer. Om å starte eller overta ett firma i Spania, ansette folk, kontrakter og alt relatert til dette.

Vil du jobbe som møtebooker i Spania?

Innlegg MBN » 07. April 2015 16:14

Jobb for Møtebooking Norge AS i Spania!Møtebooking Norge AS er et selskap som har spesialisert seg innenfor en gren, møtebooking. Vi har som målsetning om å bli Norges ledende leverandør, og ønsker å knytte til oss mennesker som kan være med og bidra til å bygge bedriften vår videre.

Jobben som møtebooker utføres via telefon, der man representerer våre oppdragsgivere i bedriftsmarkedet ved å kontakte andre bedrifter, med den hensikt å booke et salgsmøte for vår oppdragsgiver.

Vi kan skryte av et miljø som trigger til arbeid, hvor konkurranse og glede er i høysetet. Vi ønsker å knytte til oss ambisiøse, eventyrlystne, kreative og arbeidslystne mennesker som kan være med og bidra til til videre utvikling av Møtebooking Norge AS. På samme tid så er det viktig at medarbeidere hos Møtebooking Norge AS opplever et spennende og utfordrende miljø, der motivasjon og personlig utvikling er gjeldende.

Vi utvider og har planer om å starte en avdeling i Spania over sommeren 2015. Vi ønsker i den forbindelse å knytte til oss spennende kandidater som kan bidra til utvikling og drift av denne avdelingen. Det er ikke gjort en bestemmelse hvor i Spania denne avdelingen vil finne sted det vil bli gjort en beslutning rundt dette blant annet i forbindelse med potensielle kandidater.

Man trenger ingen erfaring med møtebooking eller salg for å søke hos oss, selv om erfaring fra enten salg eller Call-Center vil være en fordel.

Er du:

- I godt humør og ser etter en 100% stilling?

- På jakt etter nye utfordringer og flink til å motivere deg selv?

- Ambisiøs?

Krav:

- Punktlig

- Godt humør

- Gode kommunikative og sosiale egenskaper

Vi kan tilby:

- Svært konkurransedyktige provisjonsbetingelser

- Ta del i et inspirerende arbeidsmiljø

- Karrieremuligheter videre i salgsbransjen

- Vi rekrutterer ledere internt og vil ha behov for nye ledere på sikt

- Opplæring

Høres dette ut som om det er noe for deg så er det bare å sende en søknad til: post@motebookingnorge.no
Brukerens avatar
MBN
 
Innlegg: 1
Registrert: 07. April 2015 15:59

Gå til Næringsvirksomhet i Spania

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 0 gjester